Ex Libris Dr. Theo Vetter eH. - Huber, Ernest (1910-2006) (1952)
W owlu na czarnym tle wąż oplatający pień ściętego drzewka, wokoło wiją się gałązki z kwiatami. W otoku na białym tle napis: Ex Libris Dr. Theo Vetter. Sygn. aut. w obrębie kompoz.