[Sierpień 80' : modlitwa na terenie stoczni] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia księdza Henryka Jankowskiego prowadzącego modlitwę przy bramie nr 2 , sierpień 1980 rok.