Kommissya Rządząca [Inc.:] Maiąc sobie urzędownie udzieloną Odezwę Nayiaśnieyszego Cesarza Francuzów do Woyska Wielkiey Armii, dnia 16 Lutego uczynioną, nie możemy iak tylko z pośpiechem dzielić radość z każdym prawdziwym Polakiem [...] : Działo się w Warszawie na Sessyi dnia 25 Lutego 1807. / Alexander Potocki, Stanisław Małachowski, Jan Łuszczewski. - Małachowski, Stanisław (1736-1809); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Potocki, Aleksander (1756-1812) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: odezwę do obywateli wzywającą ich do dziękczynienia Bogu za zwycięstwa napoleońskie, z 25 Lutego 1807.