[Ulotka. Incipit] Dlaczego dotychczas nie założyłeś sobie głośnika radiowego? (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka reklamująca radio.
Keywords: Radio -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.