Obwieszczenie w myśl dekretu z dn. 5.IX.1946 r. o rejestracji [...] / Ryszard Pstrokoński. - Pstrokoński, Ryszard (1907-?) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nakazie rejestracji osób z wykształceniem z zakresu budownictwa.