Gdańsk Nad Motławą / J. Bułhak i Syn. (J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1945)
Przedstawia widok ogólny z Zielonego Mostu na Długie Pobrzeże, zniszczenia wojenne, ok. 1945 r.