Gdańsk Nad Motławą - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1945)
Przedstawia widok ogólny z Zielonego Mostu na Długie Pobrzeże, zniszczenia wojenne, ok. 1945 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg pieczątek na rewersie. Jedna z pieczątek w j. ang z datą: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1945.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie