Jubileuszowy 50 program podwieczorku na fali 230. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce Grand Hotelu w Sopocie 14.11.1966 r. z udziałem Ireny Kwiatkowskiej.
Keywords: Kwiatkowska, Irena -- (1912-2011).; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne