Ex libris Valentin Schumacher 1911 / WE. - Ehringhausen, Willy (1868-1933) (1911)
W secesyjnej ramce z rogów jelenich i kwiatów wiejski krajobraz, niżej napis: Ex libris Valentin Schumacher 1911. Sygn. aut. w obrębie kompoz.