[Afisz. Incipit] Piątek, dnia 21 listopada ... w sali Teatru Miejskiego we Wrzeszczu ... odbędzie się Recital Śpiewaczy Kazimierza Zwierzchowskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o recitalu Kazimierz Zwierzchowski.