[Ulotka. Incipit] Herbatka towarzyska z tańcami przy dźwiękach ... / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Malborku. ([wydawca nieznany], 1948)
Ulotka informująca o imprezie 4.12.1948 r. w sali Hotelu "Europa".