[Afisz. Incipit] "Rewizyta" (Z tajemnic wywiadu wojskowego) to tytuł nowej powieści ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz reklamujący nową powieść D. Szejnina w "Głosie Wybrzeża".
Keywords: Prasa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.