Ex Libris Torill Elisabeth Larsen / Torill Elisabeth Larsen. - Larsen, Torill Elisabeth (1946- ). (2014)
Olbrzymi wąż, na ogonie napis: Ex. Libris. Torill. Elisabeth. Larsen. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.