Hrafnhildur Hagalin Gudmundsdottir - Ja, Maestro / proj. graficzny Gosia Golińska i Joanna Remus ; Teatr Wybrzeże. - Golińska, Gosia (Teatr Wybrzeże, 1994)
Plakat przedstawienia z 1994 r. Na plakacie na czerwonym tele czarno-biała postać z gitarą.