[Afisz. Incipit:] Wtorek dnia 9-go listopada 1948 r. ... odbędzie się mecz bokserski pomiędzy Katowice Z.Z.K. - Wejherowo Z.K.S. "Gryf". ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zawodach bokserskich.