[Afisz teatralny. Incipit] Ostatnie dni Intryga i Miłość na scenie gdyńskiej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.