[Afisz. Incipit] Zarządzenie: Zarządzam przeniesienie handlu bydłem, końmi ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zmianie w Słupsku miejsca handlu bydłem, końmi, itp.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.