[Afisz. Incipit] Gdański Instytut Muzyczny w Sopocie ogłasza doroczne popisy uczniów. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o występach 24 czerwca, 1 lipca i 3 lipca 1946 roku.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.