[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Heute Freitag, den 27. April 1827. Zum Benefize für Madame Rohloff: (zum Erstenmale) Die Schleichhändler, oder: Folgen früherer Verirrungen. Schauspiel in 3 Akten von Friedrich Ludwig Schmidt. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1827)
Afisz przedstawienia "Die Schleichhändler, oder: Folgen früherer Verirrungen. Schauspiel in 3 Akten" Friedricha Ludwiga Schmidta.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Schmidt, Friedrich Ludwig -- (1772-1841). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne