Exlibris Renate Und Horst Künz / Norbert Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1973)
W owalu siedząca naga kobieta, obok kłosy, wokoło napis: Exlibris Renate Und Horst Künz. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.