Obywatele! okres żniwny zakończyliśmy wspólnym, ofiarnym wysiłkiem całego społeczeństwa pomyślnie / Polska Partia Robotnicza [et al]. ([s.n.], 1945)
Afisz z 14.10.1945 r. nawołujący do zebrania z pól ziemniaków.