Abendmusik : der Pfarrkirche zu St. Johann in Danzig zur Reformations-Jubelfeier. ([s.n.], 1917)
Druk z programem artystycznym, który miał miejsc w St. Johann in Danzig (kościół św. Jana w Gdańsku) 31 paź. 1917 r.