Abendmusik : der Pfarrkirche zu St. Johann in Danzig zur Reformations-Jubelfeier. (Danzig : [s.n.], 1917)
Druk z programem artystycznym, który miał miejsc w St. Johann in Danzig (kościół św. Jana w Gdańsku) 31 paź. 1917 r.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła