[Afisz. Incipit] Obywatele! W szóstą rocznicę wyzwolenia ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o uroczystościach 17.03.1951 r. w Malborku.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła