Das Gymnasium zu Danzig / F. Bils. - Bils, Friedrich Heinrich (1801-1853) (Verlag d. Buch-u. Kunsthandlung v. Fr. Sam. Gerhard, 1838)
Przedstawia widok na budynek Gimnazjum Miejskiego (Städtisches Gymnasium zu Danzig) przy ul. Lastadia 2 w Gdańsku.