Ex Libris stanisława Karwika / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1960)
Układ figur geometrycznych, u dołu napis: Ex Libris stanisława Karwika. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.