Peter Zelenka - Zwyczajne szaleństwa / projekt graficzny Remus & Duda ; Teatr Wybrzeże. - Remus-Duda, Joanna (1965- ). (Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat premiery 28.06.2003 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Krzysztof Rekowski. Nazwisko autora plakatu przy prawej krawędzi.