Peter Zelenka - Zwyczajne szaleństwa - Remus-Duda, Joanna (1965- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2003)
Plakat premiery 28.06.2003 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Krzysztof Rekowski. Nazwisko autora plakatu przy prawej krawędzi.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.