Danzig Franziskaner-Kloster (Stadtmuseum) "Die Quelle" von Rob. Cauer, Rom 1883 / Photogr. J. Faltin, Zoppot. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag : Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia rzeźbę Roberta Cauera w Muzeum Miejskim, ok. 1920 r.