Danzig Franziskaner-Kloster (Stadtmuseum) "Die Quelle" von Rob. Cauer, Rom 1883 - Faltin, John (1846-1918).; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia rzeźbę Roberta Cauera w Muzeum Miejskim, ok. 1920 r.
Data wg biogramu wyd. i budowy poczt.
Fot. Gd.