Sierpień 80 : Podpisywanie porozumień sierpniowych w Stoczni Gdańskiej / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia siedzących za stołem prezydialnym od lewej : Tadeusza Fiszbacha, NN, Jerzego Kołodziejskiego, Wojciecha Gruszeckiego podpisujących porozumienia sierpniowe w sali BHP Stoczni Gdańskiej, 31 sierpnia 1980 r.