Sierpień 80 : Podpisywanie porozumień sierpniowych w Stoczni Gdańskiej - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia siedzących za stołem prezydialnym od lewej : Tadeusza Fiszbacha, NN, Jerzego Kołodziejskiego, Wojciecha Gruszeckiego podpisujących porozumienia sierpniowe w sali BHP Stoczni Gdańskiej, 31 sierpnia 1980 r.
Autor według pieczątki na rewersie. Data i tytuł według przedstawienia i opisu na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- strajk (1980) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie