Ex Libris P. Proost / [H. D. Voss]. - Voss, Hans D. (1926-1980) ([wydawca nieznany], 1975)
W kwadracie po przekątnej skalpel z owiniętym na nim wężem, na tle połowy skrzypiec. Wzdłuż dolnych krawędzi napis: Ex Libris P. Proost. Sygnatura artysty VHD. w obrębie kompozycji.