Wystawa malarska Mariana Mokwy w galerii przy ul. Piwnej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wystawę malarstwa Mariana Mokwy w galerii przy ul. Piwnej w Gdańsku, 20 grudnia 1978 rok.