[Afisz teatralny] Stanisław Goszczurny - Przyszedłem Pana zabić : dramat - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1969)
Afisz teatralny informujący o premierze 1.09.1969 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Jerzy Krechowicz, muzyka: Janusz Hajdun.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1970.