Konkurs! Czy znasz ten tytuł? (Biblioteka Okręgowa w Gdańsku, 1955)
Plakat konkursu czytelniczego. Na druku wizerunki pisarzy i obrazki oddające tytuły dzieł tych pisarzy; w centralnej części krzyżówka.