[Afisz. Incipit] Zarządzenie starosty powiatowego pow. lęborskiego w sprawie "Akcji czystości" ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akji w kwietniu 1949 r.
Keywords: Lębork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.