Ulica Chlebnicka : strona północna [!] / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia południową pierzeję ulicy Chlebnickiej w Gdańsku, na pierwszym planie Dom Angielski, ok. 1987 r.