Wiliam Szekspir - Burza / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 12.06.1971 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Jerzy Krechowicz, muzyka Piotr Moss.