Wiliam Szekspir - Burza - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 12.06.1971 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Jerzy Krechowicz, muzyka Piotr Moss.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.