Srebrny ekran i paryski bruk : filmowe portrety polskich emigrantów w produkcjach zagranicznych i międzynarodowych (1976-2011) / Kris van Heuckelom. - Heuckelom, Kris van (1976- ).
Słowa kluczowe: emigration, representation, film.