Ex Libris BonLenart / Tadeusz Tuszewski. - Tuszewski, Tadeusz (1907-2004) (1943)
Po środku, w owalnej ramie z napisem: Ex Libris, szywnica introligatorska, wokoło pięć postaci wykonujących kolejne etapy oprawy książki. U dołu napis: BonLenart. Sygnatura artysty, monogram TT w obrębie kompozycji.