[Druk ulotny] Jan Pietrzak - Tylko kabaret / Teatr Ziemi Pomorskiej w Grudziądzu. ([wydawca nieznany], 1980)
Dwustronny afisz przedstawienia w reżyserii Jana Pietrzaka. Na pierwszej stronie pod tytułem wymienieni twórcy przedstawienia i wykonawcy. Druga strona ma postać szpalty gazety z tytułem w nagłówku, pod nim Teatr Ziemi Pomorskiej w Grudziądzu, luty 1980; na stronie dwa artykuły: Pietrzak o sobie oraz Kość z kości.