Pelz Mode : Herbst/Winter 1930/1931 / Paul Radtke Danzig. (s.n., 1930)
Katalog z ofertą handlową gdańskiej jesień-zima 1930/1931, przedwojennej firmy Paul Radtke Danzig znajdujący się na Gr. Wollwebergasse 11 (Tkacka).