Gdynia Dom Marynarza / fotografia barwna J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1980)
Przedstawia wejście do Domu Marynarza przy Al. Piłsudskiego (dawniej Al. Czołgistów) w Gdyni, ok. 1982 r.