[Afisz. Incipit] Polski Związek Byłych Więźniów Politycznych Koło Tczew urządza ... Akademię ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o akademii 30.03.1947 r. w sali Gimnazjum Kupieckiego w Tczewie.