Martin Opitzen von Boberfeld Teutsche Gedichte / Mart. Tyroff. - Tyroff, Martin (1704-1758) (1730)
Przedstawia portret w popiersiu Martin Opitz (1597-1639), na cokole, na tle architektury i otoczonego alegoryczną grupą postaci.