Ex Libris Dušan Seidler / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Wieża ratuszowa z zegarem, obok doniczka z kaktusem owinięte wstęgą z napisem: Ex Libris Dušan Seidler, u góry litery PB. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.