[Afisz teatralny. Incipit:] Prawo do śmiechu cocteil piosenki, humoru, tańca ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o spektaklu z 1946 r. w Teatrze Dramatycznym Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41. Udział wzięli artyści scen warszawskich: Zofia Jamry, Irena Żuromska, Zygmunt Łuczak, Wiktor Śmigielski oraz duet taneczny Żukow-Maciaszczyk.