Ex Libris Dr Stanisław Aulich Bogusław Brandt. - Brandt, Bogusław (1909-1983) (1962)
Przedstawia fragment placu Zamkowego w Warszawie z kolumną Zygmunta. W prawym górnym rogu napis: Ex Libris Dr Stanisław Aulich. Pod kompoz. napis: Bogusław Brandt Del Et Sc. 1962.